¬ Dåligt av mig...

Nej! Märker hur otroligt kasst av mig att jag inte tagit mig tid att skriva några rader här på ett tag! Har verkligen inte hunnit och suttit och reflekterat över någonting direkt jag vill ta upp sådär, heller har jag inte tiden just nu egentligen. Drygt en vecka och en dag kvar tills sommarlovet börjar! Härligt värre! :) Dock kommer den här veckan vara ett rent h*****

Det roliga är hur folk egentligen har tid att sitta inne på facebook, men anser sig själva inte har tid för något annat? Har jag tid för facebook en minut kan jag ta mig tiden att faktiskt skriva några rader här också känner jag innan jag hopparpå min hemtentamen igen. Jag vill inte ödsla mer tid känner jag, nej så ska gå och rota bland morsans "gömställen" nu och grisa chips haha sen påbörja nästa tenta...igen...börjar bli lite smått stressad nu faktiskt! 2 dagar kvar inför inlämning av vfu-analys, sedan 4 dagar kvar till hemtentan i mångkulturell pedagogik! 2 tentor, ett litteraturseminarie och så slutligen gestaltningen kvar då! Är så trött på en hel del saker just nu, men det är bara att bita ihop, för när det är som värst kan det bara bli bättre! :)

Äckligt..........gött, känner man sig svinig eller?


¬ The end of the world!



Om man nu ska tro på amerikanaren Harold Campings uttalade ord, så har vi nu i detta skede endast kvar ca 1 ½ timme kvar att leva. Sen är det kört? Och det bästa sättet att tillbringa den sista timmen på borde då vara.....? Som jag, jag sitter mitt uppe i min hemtentamen, förväntas jag mig då avbryta denna och fullfölja det jag kanske inte kommer få uppleva? Hahah jag är så fokuserad på min kurs nu att det enda jag kan tänka på är att koppla detta till begreppet Självdisciplinering - att vi från Upplysningens tid gått från att utövat makt genom vapen och hot som Focault menat, men att man idag istället anpassar sig efter normer utifrån skrämsel pga kanske samhället! Vadå insnöad? Ja, duggabegreppen gick väl inte helt till spillo då! hahah Detta har skrivits tidigare i nyhetstablåer! Men tas upp ännu en gång, vad är detta för sett att skrämma upp samhället på? Oavsett om man tror på det eller ej, kan inte neka att Camping är en läskig talare ändå! Så det bästa sättet att spara tid är att använda den, så vad ska man använda den till nu då? :)


¬ Plugg plugg plugg

Har inte haft så mycket tid att blogga det senaste har haft fullt rullande veckor. Har just nu vfu som har tagit all min kraft och energi, inne på sista veckan nu... Stegbedömning inför detta har man haft också då min vfu-ledare var och besökte mig i verksamheten, sådant sätter ju också lite press på tillvaron! Inte till råga på detta, har 2 kommande tentor nu så det är bara att arbeta på nu det sista innan sommarlovet kommer.

Men lite tid över har man haft att sitta och njuta i solen, har suttit hela helgen och i söndags blev det en lyxfrukost med syrran, passionsfrukt, fruktsallad och stekta mackor med ägg, myspys! :) Ska se om jag kan sätta mig imorgon och checka igenom mina mail och påbörja mina teman! Ska bli spännande! Vill bara påminna de som skickat/skickar in att gärna bifoga er/era blogg om ni nu vill att jag länkar den, annars blir det bara ett anonymt eller namgivet inlägg. Hoppas alla haft en bra dag idag hittills. Bjuder på en somrig bild innan läggdags här nu...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!