¬ Kaj Thorén om sin försvunne son!

Historien om Jacob är hjärtskärande. Se klippet där Kaj talar ut om försvinnande av sin son Jacob Thorén. Hänvisar även till mitt andra blogginlägg: Missing People.

 



¬ Jacob Thorén - Dela budskapet, Missing People!

SKALLGÅNG EFTER JACOB THORÉN ONSDAGEN DEN 6/6-2012!
Plats: Stenungsön, Stenungsunds kommun.


Vi gör ett sista försök att söka efter vår son, bror och vän tillsammans med organisationen Missing People. Vi ber dig att dela denna sida, Så att så många som möjligt kan delta i skallgången. Känner du någon som bloggar och har många läsare så informera gärna dom om skallgången. Jacob, Vi saknar och älskar dig / Pappa och lillasyster.


Bild: facebook


Missing People vill nu sända ut ett viktigt budskap, angående Jacob Thorén som har varit försvunnen nu sedan 16 mars 2008. Det har nu gått 4 år sedan min vän Annas bror försvann spårlöst. Smärtan har varit enorm och ingen människa kan någonsin sätta sig in hur otroligt jobbigt detta har varit för familjen. Jag vill be människor som läser detta att DELA detta, facebook, twitter, eller på era bloggar!

Här finns övrig information;

Missing People har beslutat att söka efter Jacob Thorén, född -87, som försvann 16 mars 2008.

Efter samtal med anhörig vill vi göra ett försök att finna Jacob så anhöriga kan få svar på vad som hänt honom.

Man tror att Jacob sågs senast natten till den 17 mars 2008 när föräldrarnas bil framfördes på E6:an i höjd med Stora Höga, i riktning norrut, c:a 03.30.

Bilen hittades på Stenungsbadens parkering och nycklarna hittades vid infarten till parkeringsplatsen.
Ett vittne tror sig ha sett Jacob gåendes på Tjörnbron, men dessa uppgifterna är osäkra.
Därefter slutar alla spår efter Jacob.

Skallgång kommer därmed att ske på Stenungsön och i terrrängen på andra sidan av Tjörnbron.

Vi kommer även undersöka möjligheterna att kunna dyka i anslutning till bron.

Vi återkommer inom några dagar med mer uppgifter om skallgången.

Hjälp oss att hitta Jacob genom att delta i detta sök.
Om du inte har möjlighet att delta är vi tacksamma om ni hjälper oss sprida informationen genom att dela detta inlägg.

Stort tack på förhand.


Med vänliga hälsningar

Peder Schillerström
Operativ chef
Missing People



¬ Studenter som studerar?

Ens tankar under tentadagar: 70 % mat, 29 % Internetshopping, 1 % tentaplugg..

Vet inte hur mycket jag har ätit idag, men det ger sig :D har börjat äta avokado, det är ju jättenyttigt har jag kommit på, bra för håret och naglarna :P







Är mitt största problem att min fot har somnat, att kaffet är slut, eller att tiden börjar rinna ut eller att jag bara helt enkelt inte fått så mycket sömn på sistone som gör mig trött och gnällig? Who knows. Har inte blivit så mycket bloggande på ett tag, har fullt upp med min examensuppsats. Just nu sitter jag och transkriberar mina intervjuer, som nu ska kodas, tog inte fullt så lång tid faktiskt som jag trodde. Inom forskningen/litteraturen står det att för en kompetent sekreterare tar det ca. 48 timmar att transkribera en timmes intervju, driver dem med mig eller?? Måste ju vara ett skämt, pålitlig källa? Jas sum gotovo...för mig tog det ca. 3 ½ timma hhahahha superwoman, bäst är jag! :D Nej, men helt ärligt, jag tror att fallet är så här...sätter du dig verkligen ner och gör det du ska och fullföljer det du ska direkt så går det ju helt klart mycket snabbare. Har också kommit på att man faktiskt kan "leva" samtidigt som man pluggar, hade ingen aning om detta innan! Herregud, överengagerad student... Aja, ska försöka blogga om något mer intressant framöver, nu är det all fokus på uppsatsen, sen examen! Ska bli så skönt att bli klar!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!