¬ Sommartid

Dags att ställa om klockan! Uppmanar alla att göra detta. Man vill ju inte direkt missa den där viktiga föreläsningen imorgon för att klockan inte går som den ska! Detta skulle man gjort i natt 02.00, vilket betyder att vi ställer fram klockan en timme till 03.00, vilket gör att vi får lite mörkare morgnar men en extra timme på kvällen!

Sommartid beskrivs som den tid på året då vi i ett försök att "nyttja den ljusa delen av dygnet" under sommaren. För att komma ihåg detta enklare finns ett tips. På våren ställer vi fram utemöblerna och på hösten tar vi in dem (tillbaka) igen. Grannarna tog ut möblerna idag här, lite sega är dem, jag gjorde detta för redan en vecka sedan, hehe.

"Gamla" studier visar att Sommartid ökar risken för hjärtattacker och uppmanar människor att sova ut idag denna söndag. Vad tror ni om detta? Är det verkligen en sådan stor omställning att ställa om kroppen till sommartid?

Som vanligt är det klockan 02.00 på natten som vi ställer fram klockan en timme till 03.00, vilket gör att vi får lite mörkare morgnar men även en extra timme på kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0