¬ Information angående gårdagens spamutskick

Vet inte hur många som uppmärksammade dessa mail som kom ut på¨studentmailen via GU häromdagen? Jag var en av dem i alla fall... Här är ju ett grymt tydligt tecken på hur tekniken ibland kan spela spratt med oss och vad vi människor egentligen har skapat för något! Gul-supporten skriver så här på GUL och förklarar företeelsen:

Här kommer lite förklarande och förtydligande information gällande gårdagens missbruk av e-postlistor. Olyckligtvis skickades det i förrgår ut ett mejl till universitetets samtliga studenter, där avsändaren missade att dölja e-postlistorna. Flera studenter började tyvärr därefter att skicka ut spamliknande mejl, vilket många givetvis blev irriterade över.

E-postlistorna är nu spärrade och IT-avdelningen kommer att utreda händelsen. Vi vill återigen förtydliga att e-postlistorna inte kommer från GUL, vi har inte några sådana listor. Det är inte heller GUL-supporten som står bakom mejlet om GUL-enkäten. Vi har varit i kontakt med personen som skickade det mejlet och vi förstår nu att tanken var god men att det blev lite fel. Nu hoppas vi att inga fler mejl av den typen skickas iväg och att ni alla får en trevlig helg!

Vänliga hälsningar
GUL-supporten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0